fbpx

2023 tavasz hajtrendek- az évad frissítő újdonságai

A tavasz a megújulás időszaka és a hajvilág sem maradhat ki ebből az áramlatból.

A tavasz hajtrendjei olyan újdonságokat kínálnak, amelyekkel könnyedén felfrissíthetjük a hajunkat és magabiztosabban léphetünk ki az utcára. A következőkben bemutatom a legfontosabb trendeket, külön kiemelve a színeket és a hajvágási trendeket.

Ezekkel a hajszínekkel bombázó leszel 2023 tavaszán

Az idei tavaszra vonatkozó hajszín trendekre jellemző, hogy a természetes árnyalatok és a világosabb színek lesznek divatosak.

A barna árnyalatok továbbra is a legnépszerűbbek közé tartoznak majd, de az egész hajat átfogó egyszínű színezés helyett inkább a mélyebb árnyalatokkal kombinált balayage technikákat lehet majd látni.

A balayage egy ombre-szerű színezési technika, ahol a haj szabadon maradó részeit ecsettel festjük be, így egy nagyon természetes hatást érünk el.

Az arany, a vajszínű vagy a mézszínű tónusok szintén nagyon népszerűek idén tavasszal és ezek a színek különösen jól állnak a világosabb bőrű hölgyeknek.

Ugyanakkor a hidegebb színek is előtérbe kerülnek ebben az évben, például a hamvas szőke vagy a hamvas barna, amelyek remekül illeszkednek a divatos pasztell ruhákhoz és a tavaszi kiegészítőkhöz.

A hamvas szőke szín különösen népszerű lesz a tavasz során és a haj egyik oldalán levő laza hullámokkal nagyon csinos hatást érhetünk el.

A szőke haj árnyalatai közül az arany vagy a platina színű árnyalatok is divatosak lesznek.

Az élénk színek továbbra is jelen lesznek a tavaszi trendekben, de ezeket visszafogottabban alkalmazzák, például csak pár tincs színezésére vagy a haj alja felé haladó ombre effektre. Az élénk színek közül a pink, a lila és a kék lesznek a leginkább kedvelt árnyalatok.

A letrendibb vágások 2023-ban

Az idei tavasz hajvágási trendjei szintén a természetességet és az egyszerűséget képviselik.

Számos hölgy panaszkodik időhiányra, de nekik sem kell aggódniuk, mivel az egyszerű és ’kis karbantartású’ frizurák a top kedvencek között vannak idén tavasszal.

A bob hajvágás például egy igazi klasszikus, ami az idei tavasz nagy visszatérője.

Azonban ezúttal kissé fokozatos verzióban, hogy a haj egészségesebbnek tűnjön.

A göndör frizurák szintén nagyon trendik lesznek és lehetőséget adnak arra, hogy a természetes hajtextúránk előnyös formában jelenjen meg.

Az idei tavasz hajtrendjei tehát a természetességet és az egyszerűséget képviselik. Lehetőséget adnak arra, hogy kísérletezzünk, de közben az egyszerűséget tartsuk előtérbe és könnyen követhetőek, így bárki bátran kipróbálhatja őket. Azt üzenik, hogy az egyszerű dolgok is lehetnek rendkívül vonzók és stílusosak. Használjuk ki ezeket az új lehetőségeket és kísérletezzünk bátran az új stílusokkal, hogy egy igazán megújult és önbizalmat sugárzó tavaszt élhessünk át.

LAFFERTON ANNAMÁRIA SZALON

FOGLALJON IDŐPONTOT

Több, mint 50 000 Hölgynek segítettünk a magabiztos megjelenésben.

B12-vitamin hiány – így jelzi a hajad és a bőröd

A B12-vitaminhiány sokkal többről szól, mint egy vitamin puszta hiánya. Ez a létfontosságú tápanyag, amely kulcsfontosságú szerepet játszik az egészséges agy- és idegrendszer működésében, valamint a vérképzés folyamatában, közvetett hatással van a hajunk és a bőrünk állapotára is. Miért nélkülözhetetlen a B12-vitamin a szervezetnek? A kobalamin, ismertebb nevén B12-vitamin, a B-vitamin család egy kiemelkedően fontos…

5 szépségtrend, ami nem mindig nyerő férfiszemmel

Előfordult már veled, hogy amit te stílusosnak és divatosnak tartottál, azt a férfiak nem értékelték annyira? Vajon miért van az, hogy bizonyos szépségtrendek, amelyek a nők körében népszerűek, nem jönnek be annyira a férfiaknak? És vajon a természetesség valóban annyira fontos a férfiak számára? Ebben a cikkben öt olyan gyakori szépségtrendről olvashatsz, amelyeket a nők…

A hajpiszkálás 5 rejtett veszélye

Sokan közülünk hajlamosak a hajpiszkálásra, néha anélkül, hogy tudnánk, miért. De vajon mi áll a háttérben? Stressz, szorongás, vagy ez csupán egy rossz szokás? És vajon milyen hatással van ez a hajunk egészségére? Vajon mi történik a fejbőröddel és a hajad szerkezetével, ha folyamatosan piszkálod? Ez a cikk bemutatja a hajpiszkálás öt káros hatását és…

Hajápolási tippek 2024-re

Az új év kezdetén sokan különféle fogadalmakat teszünk. Többet sportolunk, kevesebbet eszünk, jobban odafigyelünk az általános egészségünkre, kevesebbet lógunk a neten és sorolhatnánk a listát. De mi lenne, ha idén a hajápolásra is összpontosítanánk? A megfelelő hajápolás nemcsak a megjelenésünket, hanem az önbizalmunkat is javítja. De hogyan valósíthatjuk meg ezeket a céljainkat? Vajon milyen hatással…

18 történelmi érdekesség a hajdivatról

Gondolkodtál már azon, hogy a haj milyen mélyen gyökerezik a kultúrákban és a történelemben szerte a világon? A haj nem csupán egy divatos kiegészítő vagy egy praktikus szükséglet – sokkal több annál. Ez a cikk bepillantást enged a haj és a frizurák lenyűgöző világába, bemutatva 18 különleges és érdekfeszítő történetet a hajdivat különböző aspektusairól a…

LAFFERTON ANNAMÁRIA

TÖKÉLETES HAJÁPOLÁS

WEBSHOP

Social

Copyright © 2022 Lafferton Annamária Fodrászat. Minden jog fenntartva.

0
    0
    KOSÁR
    A kosár üres